Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc. Proin tempus pulvinar augue, quis ultrices urna consectetur niet.

1. Verborgen ijskrabber van Skoda

Er zijn van die items die je hooguit een, twee keer per jaar nodig hebt, maar dan wil je wel dat je die accessoires op het moment dat je ze nodig hebt, ook bij je hebt. Nu kun je ze natuurlijk los in de bagageruimte of in het dashboardkastje leggen, maar dat ligt in de pad of schuift in elke bocht. Bij Skoda hebben ze daar een oplossing voor.

2. Ford Mustang motorgeluid

Ooit afgevraagd waarom de Ford Mustang ook met een viercilinder onder de kap zo muscle car-achtig klinkt?

3. Waarom de Bugatti Veyron een stekker heeft

Over de Bugatti 16.4 Veyron is alles al gezegd en geschreven, maar wist u ook dat de hypercar over een stekkeraansluiting beschikt? En niet zonder reden

4. Wat doet dat stripje onder de spiegel?

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom er een stripje onder sommige buitenspiegels zit?

5. Het nut van carbonkeramische remschijven

Je ziet ze steeds vaker op de optielijst staan van sportieve modellen: carbonkeramische remschijven. Voor vele duizenden euro’s kun je het onafgeveerde gewicht iets omlaag brengen. Maar er zijn meer voordelen, waaronder een 3x zo lange levensduur. Toch zijn er ook nadelen.

6. Bentley-klokje is duurder dan duur 

Als je een Bentley kunt betalen, heb je geld. Maar als je bij Bentley Mulliner aanklopt voor een speciaal Breitling-dashboardklokje in je Bentayga heb je pas echt geld.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail