Goede dag beste website bezoeker. Op deze website vindt u heerlijke, maar vooral gezonde recepten. Lees vooral verder en veel plezier!

All you need is the right food!

Gezonde recepten

“One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.”

Virginia Woolf, A Room of One’s Own

Welkom allemaal!

Iedereen houdt van lekker eten, maar hoe zorg je dat al dat lekkere eten gezond is? Heeft u ook het gevoel dat alle lekkere dingen ongezond zijn? Dat hoeft dus niet! Op deze website kunt u de komende weken gezonde, maar heerlijke recepten vinden. 

Veel lees en kookplezier!

Deze overheerlijke muffins met blauwe bessen is ongetwijfeld wat u wil in uw leven! Deze muffins vullen erg goed, waardoor ze prima zijn als ontbijt, lunch of eventueel als heerlijk tussendoortje. Allereerst te beginnen met de juiste ingrediënten:

– 1 cup + 1 el bloem

– 1 cup havermout

– 2 tl bakpoeder

– 1/4 tl zout

– 1 cup blauwe bessen (kan zowel bevroren of vers)

– 2 geklopte eieren

– 2 tl vanille extract

– 1 cup Griekse yoghurt

– 1/4 cup magere melk

– 1/3 cup honing

Begin met de oven te verwarmen op 180 graden. Pak een grote schaal waar u de 1 cup bloem, havermout, bakpoeder en het zout samen in mengt. Klop vervolgens de eieren, de Griekse yoghurt, de honing, de melk en het vanille extract er doorheen. Pak vervolgens een kleinere kom waar u het resterende bloem in doet en  roer er vervolgens de blauwe bessen doorheen. Meng daarna de in bloem gerolde bessen voorzichtig bij  het mengsel in de grote schaal. Vul tot slot de muffinvormpjes met het mengsel en bak deze wanneer de oven op temperatuur is 20 tot 22 minuten. Tip: kies voor siliconenvormpjes, aangezien de muffins ‘low fat’ zijn, zullen de muffins aan papieren vormpjes blijven kleven. Wanneer ze goudbruin ogen zijn ze goed. Laat ze volledig in de vorm afkoelen en klaar zijn de gezonde, maar heerlijke muffins!

Eet smakelijk en veel bakplezier gewenst!

Laat uw reactie achter om te laten weten wat u ervan vond!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc. Proin tempus pulvinar augue, quis ultrices urna consectetur niet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail