Welkom op de website vol handige hacks voor studenten!

Het leven van een student gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn. Als student op kamers begint het echte zelfstandige leven: stofzuigen, de afwas en koken. Een studentenhuis is vaak niet van alle gemakken voorzien. Deze pagina staat vol met handige tips en tricks die bruikbaar zijn in het studentenleven.

Heb jij een goede life hack of heb jij een leuk idee die ik uit moet proberen? Twijfel niet en stuur een mailtje naar 961222544@has.nl. Wie weet zie je jouw life hack in mijn volgende vlog!

Sfeerimpressie 

Als student heb je niet altijd alle attributen in huis om te koken, hierbij dé ultieme tip om na een avondje stappen een ei te bakken!

De studenten onder ons kennen het wel. Het moment dat je weer in je studentenhuis komt na een week vakantie en je de koelkast opentrekt…

De meeste beschimmelde dingen raad ik niet aan om te eten. Er zijn echter producten die nog prima te consumeren zijn:

• Harde kaas
Gooi de harde kaas niet meteen weg wanneer je ziet dat het beschimmeld is. Na het wegsnijden van schimmel is de kaas prima te eten.
• Wortels en paprika
Harde groenten, zoals wortels en paprika, zijn nog te eten wanneer je het beschimmelde gedeelte er af snijdt. Let op: dit geldt alleen voor harde groenten. Bij zachte groente en fruit trekt de schimmel sneller in het product, dit is dus niet eetbaar.

 

Mocht je geen trek hebben in een ei? Niet getreurd, met een strijkijzer kun je ook een tosti maken!

 

Heb je nu echt helemaal niets bij je behalve je stijltang? Dat komt goed uit! Zelfs met een stijltang kun je overleven…..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail