Als student heb je vaak tijd te kort. Als je, net als ik, lekker eten toch belangrijk vindt is deze blog echt iets voor jou! Ik ben Thomas en koken en eten zijn twee van mijn passies. In deze blog zal ik verschillende recepten plaatsen, die allemaal binnen 30 minuten te bereiden zijn. Zo kun je als student, of net werkende, lekker en gezond eten, zonder dat het je veel tijd hoeft te kosten. Houd je mooi tijd over voor andere leuke dingen. Of minder leuke dingen die je nu eenmaal ook moet doen. Aan het eind van elke blog staat het boodschappenlijstje, met links naar de webwinkel van Albert Heijn. Zo kost het boodschappen doen ook maar weinig tijd.

Lees hieronder alvast het eerste recept, voor een eenvoudige pasta!

Fusilli met olijven, walnoten en cherrytomaten

  • 4 Personen
  • Klaar in 15 minuten
  • Eenvoudig
  • 800 kcal per portie

Dit eenvoudige pastagerecht zet je binnen 15 minuten op tafel. Dit recept is gemaakt op 4 porties, mocht je meer of juist minder willen maken is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

 Boodschappenlijstje

Bereiding

1.      Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg naar smaak zout toe en giet de Penne erbij. Breng het water opnieuw aan de kook en kook de Penne in ongeveer 10 tot 12 minuten beetgaar.

2.      Snij de uien in halve ringen.

3.      Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de uienringen ongeveer 4 minuten op matig vuur. Voeg vervolgens de olijven en cherrytomaten toe en bak het geheel nog 4 minuten.

4.      Giet de Penne af en voeg dit toe aan het uien-, olijven- en tomaatmengsel.

5.      Voeg de zure room, de helft van de geraspte kaas en de helft van de walnoten toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

6.      Verdeel de pasta over de borden en bestrooi het met de rest van de kaas en walnoten. Voeg extra peper toe naar smaak.

 

Haal de ingrediënten eenvoudig in huis door te klikken op de linkjes in het boodschappenlijstje

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *