Welkom om mijn site! De komende 2 weken ga ik laten zien hoe de vervoersmiddelen er in de toekomst uit zullen zien. Ben jij ook zo nieuwsgierig in wat voor een auto jij rijd in de toekomst? Of hoe jij vliegt naar je vakantiebestemming? Dan is deze site echt iets voor jou!

PAL-V_ONE_prepared_for_takeoff2

Dit is de PAL-V deze vliegende auto biedt jou de mogelijkheid om korte afstanden te rijden en lange afstanden te vliegen. Het ombouwen van de auto naar vliegende auto duurt maar 10 minuten! Om hem te kopen moet je wel in het bezit zijn van een dikke portemonnee, de PAL-V kost namelijk zo’n €299.000. De luxere uitvoering kost nog eens twee ton meer.  

google auto

De google auto is de auto van de toekomst! Hoe mooi is het dat je we over tientallen jaren allemaal in de google auto rijden. We hoeven alleen maar te gaan zitten en in te voeren waar we naar toe willen en de auto brengt je er naar toe. 

audi vlieg auto

Hier zie je de Audi pop up next. Dit concept is bedacht door Audi, Airbus en Italdesign. Met deze volledige automatisch gestuurde stadsauto ben je in staat je eigen gemakkelijk te laten vervoeren. En dit allemaal zonder te sturen! Daarbij komt dat je deze zelfrijdende auto kunt ombouwen tot een vliegende auto. Je bepaald dus zelf of je ergens naartoe rijdt of dat je vliegt. Mooier wordt het toch niet!?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail